JURNAL

 
coordonatele echipei


    SHOW HISTORY: lista pozitiilor gps de pana acum
 
Expeditia s-a incheiat. Jurnalul complet se afla aici
 
 Ce cum si de ce

Ideea ne-a venit iarna. Probabil de suparare. Pe vremea aia cate 30 de km in plin soare sunau bine. Au urmat consultarile la Yacht Club si Liga Navala, si mai tarziu Geoecomar pentru definitivarea obiectivelor stiintifice ale expeditiei fara nume. Urma sa luam probe de nisip si coordonate GPS pentru retrasarea liniei tarmului.
Cu mult noroc am dat de AM consulting si Benefon care ne-au ajutat cu entuziasm cu o solutie GPS - GSM.
Tarziu dupa ne-a venit si ideea numelui, renuntand la titulaturi de genul 5ne, Marginea Umeda si alte variante mai mult sau mai putin inspirate.

Cu doar o saptamana inainte de plecare ne-am asociat unui program Mare Nostrum pentru monitorizarea delfinilor. Tot ei ne-au ajutat cu al 2-lea GPS, de back-up.
Si cu asta ne-am considerat gata de infruntat nisipul, marea si mistretii.

La intoarcere, datele culese de noi vor fi prelucrate de Institutul Geoecomar care va trage si concluziile stiintifice. Pana atunci noi vom publica aici pozele de pe traseu si jurnalul de drum.

PROIECTUL COMPLET AL EXPEDITIEI
COMUNICATUL DE PRESA
ODM2002
DORDEDUCA

 Echipa
 
Mihai Mihai 25
Tocmai a aboslvit un master in calitate, dezideratul sau fiind studiul calitatii tariilor consumate de pescarii lipoveni. Bea la fel de multa apa ceea ce e posibil sa afecteze relatiile cu coechipierii.

Doru Doru 24
Intoxicat de dezvoltarea tehnologica la care ia parte in mod activ, incerca sa-si respecte promisiunea facuta in facultate de a evada in natura cu fiecare ocazie posibila. Posesor al celui mai greu rucsac, Doru porneste la drum fara sandale si cu o puternica indispozitie digestiva.

Fernando Fernando 25
Cuprins de remuscarile colaborarii cu o industrie responsabila pentru multe din problemele planetei, Fernando, porneste in SAND'ALE interesat de efectele activitatii sale asupra faunei marine. In special a balenelor. Cum Marea Neagra nu-l ajuta prea mult in acest sens se multumeste cu studierea delfinilor. [later edit]Fernando NU este un pseudonim.

Puri Puri 24
Sandalele lui sunt cele mai noi. S-a plictisit de plimbarile montane din interiorul tarii si s-a hotarat sa-i inspecteze marginele umede si maloase.
Alex Alex 24
Teoretician desavarsit al windsurfului, nu s-a refacut inca dupa un accident domestic.
Si el a fost in ODM. Si nu i-a ajuns.
 
 Parteneri
Liga Navala Romana Yacht Clubul Regal
Yacht Clubul Regal
Institutul Geoecomar ONG Mare Nostrum
Mare Nostrum
       
AM Consulting
AM Consulting
Benefon Romania
Benefon Romania

Elmiplant
ITEM media
ITEM media
 
contact
contact@dordeduca.ro